Kabels haken is echt niet moeilijk

5  Januari 2015

Vorige maand hoorde ik Kim praten over kabels haken en ik dacht echt …neh dat kan ik echt nog niet!

Door de mooie fototutorials die je kan vinden op Kim’s site : www.bymomkim.wordpress.com en de extra uitleg die ik van haar gekregen heb kon ik gisteren 6 filmpjes maken met 2 steken kabel, 3 steken kabel, 4 steken kabel en de 12 steken kabel.

De 2 stekenkabel staat bij Kim al online en vind je hier : https://bymomkim.wordpress.com/2-steken-kabel/

De andere filmpjes ga ik zo verder bewerken met linkjes erin verwerkt, dus die komen in de loop van de volgende dagen op youtube en opKim’s site! Ik zal het in een berichtje melden.

Vandaag was ik ook bezig met mijn andere prioriteit: MEER BEWEGEN!

Mijn motto voor 2016: Niet zeuren, gewoon doen! helpt me hierbij. Ik had altijd wel een uitvlucht waarom het niet kon maar nu dus anderhalf uur gewandeld van en naar het winkelcentrum en na een broodje gegeten te hebben ook een flinke wandeling met mijn hondjes gemaakt dus een dag is hier nu helemaal zo om.

Nu zal ik vooral laat in de avond bloggen en filmpjes uploaden. Hou Kim’s site en dit blog in de gaten voor alle nieuwe filmpjes en update’s!

Bedankt voor het lezen en tot morgen.

De wandelaar!

 

Update 23.50u

De filmpjes 3 steken kabel haken en 4 steken kabel haken zijn bewerkt en staan nu ook op youtube!

Ze zullen binnenkort ook bij Kim staan, dan staat de link hier ook nog bij.

Update 00.15u — Ook kan je de youtube afspeellijst van de steken van Kim hier zien : Klik dan hier!!