Mandensteek, granietsteek, weefsteek ….

Zo heb je tunnelvisie en zo maak je 3 filmpjes op 1 dag!

Maar vraag niet hoe ๐Ÿ™ ……

Het begon heerlijk vanochtend dat ik kon uitslapen want mijn man is altijd vrij op vrijdag dus geslapen tot …. schrik niet …. 10.15u Mijn man kwam eens even vragen of Doornroosje nog wakker wilde worden. Ik wordt echt verwend op vrijdag want ik kom beneden waar al afgewassen, gestofzuigd en opgeruimd is en manlief was al onderweg voor boodschappen. Dus onder genot van een bakkie koffie ontspannen met onze hondjes de dag begonnen.

Tussen de middag lekker gewandeld met de hondjes zodat ik daarna de filmpjes kon opnemen, dacht ik …zucht

Onze jongste hondje is een echte dondersteen en zo ook vandaag, ik zet mijn appartuur neer en of hij het erom doet geen idee …. ik begin mijn filmpje en hij begint grondig te grond te besnuffelen dus filmpje uit en opnieuw want het is echt een vervelend achtergrond geluid, vind ik althans.

Ben ik 3 minuutjes bezig gaat hij al smakkend aan zijn brokken beginnen – doet hij nooit in de middag … grrrr

Weer opnieuw beginnen na het eten van รกl zijn brokjes – ben net bezig met een nieuw filmpje beseft hij waarschijnlijk dat hij ook nog even dorst heeft dus slubberslubber in zijn drinkbak … AAAAHHHHHH …… ondertussen gewoon een halfuur verder hรฉ want moet steeds het gehaakte gedeelte weer uithalen en opnieuw beginnen.

Dus vol goede moed weer beginnen en dan gaat het gelukkig goed … al kom ik op het laatst net 1 minuutje tekort maar ik denk dat de tutorial zo duidelijk is dat het geen probleem is.

Dit ging over het patroon van de mandensteek en als je hier klikt kom je bij de mandensteek tutorial

mandensteek

Na het opnemen dacht ik … maak ik ook nog het filmpje van de granietsteek van Kim want die steek is zo makkelijk Ja, dat is de steek ook maarrrrrr het is ondertussen al wat later in de middag dus mijn gezinnetje druppelt langzaam binnen en beneden opnemen gaat dus niet. Dus na even kletsen hoe de dag was gegaan toch even boven de granietsteek opnemen Wat denk je ๐Ÿ™

Loop ik de trap op met wol, haaknaald, telefoon en standaard etc en valt mijn stukje gehaakte granietsteek die ik voorgehaakt heb als voorbeeld uit mijn handen op de trap maar omdat ik mijn handen vol heb loop ik door en trek het stukje mee, DACHT IK …..zucht …… blijft de woldraad net achter een traptrede bedekking haken en met het lopen naar de slaapkamer heb ik gewoon mijn hele werkje losgehaald AHHHHHH, WAAROM????

Ik ben echter geen opgever dus haak het stukje net zo hard weer terug en maak uiteindelijk ( na 10 blooperfilmpjes )ย  toch de twee filmpjes over de granietsteek!

Deze twee filmpjes vind je 1 hier en 1 hier ๐Ÿ™‚

granietsteek

Na het opnemen moest ik even afkoelen en ben lekker naar de winkels gewandeld en heb lopend de boodschappen gedaan, lasagnette en lasagna gekookt en terwijl die in de over staan net voor het eten nog even gewandeld met mijn dochter die ook even een luchtje wilde scheppen na een dag Universiteit binnen zitten. Dus in de avond de filmpjes bewerken, rond 00.00u nu dit blog afronden en morgen weer een nieuwe dag

Welterusten van smakkende, slubberende Spike ( ons hondje) en mij.