Daar is die dan : begintoer met 4 steken in 1 opgezet voor de zandsteek!

14 Januari 2016   — 21.45u

Ik ben zo enthousiast!!!

Het is helemaal gelukt om de begintoer met 4 verschillende steken af te maken en het is zo mooi en flexibel dat ik het wel van de daken wil schreeuwen.

Ik heb twee filmpjes gemaakt, beiden met uitleg van de begintoer en dit heb ik gedaan omdat het een zeer ingewikkelde steek is om te maken en ik wil kijken welke van de twee het meeste aanspreekt en ook heb ik er vanmiddag meteen een Deel 2 bij opgenomen zodat je ziet hoe je dan bij toer 3 verdergaat met de zandsteek.

Al met al weer de nodige uurtjes kunnen hobbyen en ik heb ze net op youtube vrijgegeven en zal hier de linken geven naar de filmpjes toe.

Uitleg begintoer DEEL 1 : Deel 1 – begintoer voor de zandsteek

Uitleg toer 3 = Deel 2 : Deel 2 – toer 3 op de begintoer haken

Extra filmpje met close up beeld en rustige uitleg : Extra uitleg begintoer zandsteek

Ik ben zo blij dat het filmpje gelukt is en hoop dat velen er plezier van zullen hebben!

Vandaag dus in de middag en avond alleen maar met het filmen en bewerken bezig geweest en morgen ga ik weer eens lekker zelf haken – jaja, nog steeds aan de omslagdoek voor de give away die nu op 3/4 af is dus ik hoop het weekend de omslagdoek af te hebben en het give away filmpje te kunnen maken want de teller loopt gewoon rustig verder – nu 556 volgers wat ik echt bijzonder vind.

De eerste foto’s van de kabelsteken gemaakt door Kim als fototuturial en als video tutorial door mij zie ik op Facebook verschijnen als sjaal, trui en andere haakwerkjes en dat is zo leuk om te zien. Zo hebben Kim en ik vorige week iemand op de groep haken en haakpatronen geholpen met een omslagsjaal met de kabelsteek en we zagen een foto langskomen met de sjaal gemaakt met de kabelsteek. Ik ga toestemming vragen om het hier te mogen plaatsen, bij Kim kan je al de speciale omslagsjaal bewonderen, klik dan hier naar site van Kim met de wall of fame

Dus vandaag weer een zeer fijne hobbydag vol haakwerk en nu nog even een paar toeren haken.

Tot morgen weer en bedankt weer voor het lezen,

Blije haakster!