Hier ben ik weer …..

15 Mei 2017 –23.00u

Zo dat is even lang geleden dat ik mijn blog bijgehouden heb. Gewoon 6 Maart de laatste update!

Hoe dat zo komt ……

 

CAL van het vrolijke wintersetje:  20-27 Maart

7 dagen samen met Natalie hebben we een CAL verzorgd voor het haken van een sjaal, muts en handschoenen. Elke dag zorgen dat de bestanden en de filmpjes klaar staan. Ik had echt geen tijd voor het blog bijhouden.

Keukenhof:

Ik koop eind Maart een abonnement op de Keukenhof om daar mijn Wlogs te gaan opnemen wat betekend dat ik meer tijd kwijt ben om er naartoe te fietsen – half uur heen en 3 kwartier terug …hihihi – uren daar rondwandelen en foto’s en filmpjes maken en deze weer bewerken voor nieuwe Wlogs

Op vakantie voor ons 25 jarig huwelijk:

Het eerste weekend van April zijn we er lekker even een weekendje tussenuit om met het gezin ons 25-jarig huwelijk te vieren. Wat een fijn weekend was dat ……

Nog een Wlog in de Keukenhof:

Begin April maak ik nog een Wlog in de Keukenhof met een leuke unboxing en give away erin verwerkt

Ziek zijn:

Dan begint er even een periode die me wat betreft  haken en Wloggen even de wereld op zijn kop zet.

Eerst krijg ik een soort griep dat ik bijna niet kan lopen van de watten in mijn hoofd en koorts etc …. duurt een week. Ik ben net weer aan de beterende hand en wil gaan Wloggen etc als ik zo beroerd wordt en pijnaanvallen – duurt 3 dagen – achteraf denk ik dat het een niersteentje is geweest ( door anderen die mij hoorde zeggen wat ik voor pijn had en aangaven dat het nog wel eens een niersteentje kon zijn geweest ) en ik ben geen doctorloper dus heb het niet bevestigd gekregen maar ik denk het zelf ook dat dat het geweest is. Pfff – hoop nooit meer …. een volgende keer ga ik echt wel meteen naar de Dr. Dat heb ik er wel van geleerd.

…. en dan als dat achter de rug is krijgen we een heel verdrietig bericht ( stukgelopen relatie van mijn tweelingbroer ) in onze familie. Dit zet echt even onze wereld op zijn kop omdat we die echt niet hebben zien aankomen. Ik krijg gewoonweg niks uit mijn handen en ben gewoon 3 weken heel erg van slag. Het moest even een plekje krijgen en inmiddels is dat dus gebeurd en zo begin ik nu langzaamaan alles weer op te pakken.

Planned Pooling dag:

6 Mei heeft Miranda Baak me meegenomen naar een dag voor Planned pooling te leren ( ik was echt nog niet de oude wat haaksters die me al wat langer kennen door de filmpjes misschien wel gemerkt hebben ) – maar die dag heeft wonderen gedaan. Het samenzijn met de andere haaksters, het gezellige babbelen en het rustig samenhaken heeft me weer geholpen om de draad letterlijk weer op te pakken. Dus ik was echt blij dat ik met Miranda mee ben gegaan en dat ik trouwe volgsters van haakwerkje gezien en gesproken heb.

18268170_1898958573721553_6907951059221814016_n

Cup of Coffee:

In die week ontvang ik mijn vierde cup of coffee en ik ben zo dankbaar daarvoor. De bijdrage die ik kreeg gebruik ik meteen de dagen erna voor een heel mooi doel wat degene die me het kopje koffie ( met koekje …hihihi) heeft gegeven ook weet en ook deze lieve hulp helpt me enorm deze week. Het laat me beseffen dat wat ik doe heel veel mensen bereikt en dat ik niet zomaar bij de pakken mag gaan neerzitten. Dus enorm bedankt voor je koffie en dit bakje koffie was voor mij écht een bakkie troost!

In de Keukenhof met Natalie: 

Die dag heeft me ook enorm geholpen!!! Na een jaar van contact via Messenger gaan Natalie en ik elkaar ontmoeten en wat hebben we een ontzettend leuke dag gehad samen. Veel te kort en zo jammer dat Zweden ver weg is want anders kwam ik zeker regelmatig even langs…hihihhii

Ik heb de ???? van de CAL die we in de zomer samen gaan doen gezien en oehlala dames wat gaan jullie graag meehaken, ik weet het zeker. Ik was ook toen nog niet de oude dus Wloggen heb ik ook op die dag niet gedaan. Ik moet van binnen echt blij zijn en bruisen van ja, dat ga ik doen om te Wloggen want het gekke is dat ik van binnen toch ook maar een minimensje ben die moeite heeft om zichzelf op de film te zetten … hahaha Datwas die dag dus aan de orde dat ik even nog een minimensje was althans van binnen … hahahaha

De dag was vééééél te kort maar we gaan het volgend jaar zeker overdoen. Deze dag samen met Natalie geeft me wel weer de motivatie om verder te gaan en de schouders eronder te gaan zetten!

18493152_10209198698539686_1430274660_o (1)

 

5000 leden:

Dan bereikt mijn YouTubekanaal Wendy Rademaker een magische grens van 5000 leden en maak ik het filmpje met de give away van de haaknaaldenset en dat was de dag dat het voor mijn weer voelde dat ik weer terug in balans was. Niet door het aantal abonnee’s maar door al de lieve berichtjes te lezen, te beseffen dat het van een heel klein groepje nu een grote groep haaksters geworden is die fijn met elkaar samen haken en berichtjes plaatsen op Haakwerkje. Te beseffen dat we samen als groep al heel veel bereikt hebben en nog zoveel kunnen gaan doen. Dat was voor mijzelf een mooi moment ….. dat – samen met de dag in Keukenhof met Natalie – was precies wat ik nodig had!

 

Unboxing katoengaren:

Dat ik me weer goed begin te voelen zie ik weer aan het feit dat ik opmerkzaam wordt wat betreft patronen en garen etc. Ik zie bij Desiree zo’n leuke aanbieding dat ik meteen besteld heb en er een filmpje van gemaakt heb en die is zo enthousiast ontvangen dat het mij een boost geeft ……

Trui van Esther Meijer:

Als ik Esther vraag wat ze aan het haken is, verteld ze me dat ze met een heel leuk patroon bezig is met een hele leuke steek en die ga ik deze week dan ook meteen verfilmen. De link van deze steek komt in het patroon van Esther te staan dus nog heel even geheim …hihihi Meer informatie horen jullie vanzelf ….

Mooie steek via Facebook Haakwerkje:

SGH_bark4

Ook zie ik van de week een vraag over een sjaal en hoe de sjaal zo gehaakt wordt en die steek vind ik meteen heel mooi. Dus na wat speurwerk vind ik de originele designer ( op filcoalna.dk) en schrijf deze aan of ik een Nederlandse tutorial mag maken en wat denk je???

Ja hoor, mag ik doen en ze willen heel graag mijn tutorial zien als ik die af heb. Dit vind ik weer zo leuk!!!

Dus ook deze steekuitleg hoop ik deze week te maken.

Winnares give away PAUW voor de CAL van Imke Crooimans op Facebookgroep Creimtïons:

Als afsluiter heb ik vandaag nog de winnares bekend gemaakt van de leuke give away die ik had samen met Trudi Goosens van Facebookgroep wolwebwinkel.nl

 

 

Dus dit was de afgelopen 2 maanden in een notendopje …….

Ik hoop echt tot gauw en voor nu bedankt voor het lezen en veel haakplezier gewenst van mij,

Ikheberweerzinin