Vest van Berona komt eraan …..

25 September 2017  –  10.10u

 

Vest van Berona:

Deze week staat voor mij het filmen van het vest van Berona op de agenda. Dit vest zou ik in Mei voorhaken maar die had ik toen vanwege de CAL voor de VW tas, het warme weer en andere redenen in samenspraak met de haaksters van Haakwerkje doorgeschoven naar September. Ik had gedacht in de zomer genoeg tijd over te hebben maar dat was niet zo.

Ikzelf heb er geen last van dat het wat later wordt maar elke dag heb ik wel de vraag in mijn messenger staan wanneer we beginnen. Voornemen voor 2018 is dan ook dat ik een CAL pas aankondig als deze klaar staat, want onder druk filmpjes maken is niet echt fijn.

Ik wilde afgelopen donderdag al beginnen omdat ik woensdag een nieuwe nagelset heb gekregen van Diana, maar heel verdietig hoorde ik om 7.30us ‘morgens dat onze buurvrouw ( 87 jaar ) overleden was. Die dag was ik echt van slag, dus filmen kwam er niet meer van. Het weekend is mijn hele gezin thuis dus dan is filmen sowieso niet aan de orde.

Vandaag dus de eerste filmpjes opnemen en ik wil het op mijn gemak en rustig doen, dus ik neem mijn tijd. Ik wil dat het goed uitgelegd wordt zodat andere haaksters tot in lengte van jaren kunnen mee haken en kwaliteit kost tijd.

 

Wlog 15:

Wlog 15 heb ik vorige week al opgenomen maar misschien heb je die gemist dus hier het filmpje:

 

Poncho wafelsteek van Lien de Haan-Norder:

Op de achtergrond wordt er door Lien al hard voorgehaakt om een poncho in de wafelsteek te haken dus binnenkort kunnen jullie ook daar een filmpje van verwachten. Ik wacht even het eindresultaat af voor ik ga haken zodat ik in het filmpje meteen hoeveelheid garen kan aangeven want dat had ik bij het vorige filmpje niet gedaan en dan is er zoveel vraag naar. Dus van het vorige filmpje geleerd.

 

Eigen omslagdoek: 

Ook ben ik in gedachten bezig met een omslagdoek met verschillende steken en dit wordt waarschijnlijk mijn eerste kooppatroon.

Het haken gaat nu echt in de papiertjes lopen en om de hobby van filmpjes maken te kunnen blijven doen ben ik met deze gedachte van een kooppatroon bezig. Binnenkort haak ik bv een deken voor en dat gaat toch om iets van 21 bollen wol ……

Er zijn wel enkele schenkingen van 3 personen geweest via mijn berichtje buy me a cup of coffee, maar dat dekt de kosten die ik maak niet. Ik verdien wel wat geld aan mijn YouTubekanaal maar dat gebruik ik voor hosting van mijn website’s en om extra’s aan te schaffen zoals filmapparatuur, de wolwinder van Desiree van www.sieradenenzo.nl etc….

Deze omslagdoek verwacht ik pas in 2018 te lanceren dus het is nog toekomstmuziek ……

 

CAL Natalie Visser:

Er komt na het vest van Berona nog een nieuwe CAL van de hand van Natalie Visser, daar moet ik de filmpjes nog van maken dus ik kan geen data nog geven wanneer die CAL begint, maar op Facebookgroep Haakwerkje komt er zo gauw ik de filmpjes gemaakt heb een datum.

 

?:

Misschien??

 

Plannen deze week:

Huishouden want ook dat is er dagelijks voor een gezin van 5 personen,

Filmpjes maken van het Berona vest, dus zelf een heel vest haken deze week,

naar de begrafenis van de buurvrouw,

met mijn dochter naar het ziekenhuis voor een MRI van haar knie,

woensdag is mijn man vrij dus dan gezellig samen met hem een dagje doorbrengen

en ik hoop ook nog een Wlog op te kunnen nemen met de vorderingen van het vest.

 

Ik wens jullie een hele fijne week toe vol met leuke haakwerkjes en meer en voor nu liefs van mij,

Eindelijkhetvestvoorhaken