Berona vest ….

14 Oktober 2017  — 01.05u

 

Het is 01.00 op de zaterdagochtend, net mijn Wlog bewerkt en die ga ik nog op YouTube zetten dus nog even een uurtje de tijd zegt ze midden in de nacht.

Wat heb ik gedaan en wat ga ik deze week doen:

 

Begrafenis buurvrouw: 

Vorig bericht was ik ermee begonnen dat onze lieve buurvrouw overleden was en inmiddels is ze gecremeerd. Het was een heel mooi afscheid en als buren hebben we ook aan de buurtjes gedacht en geholpen waar we konden.

We lieten een mooi bloemstuk maken en we hebben een prachtig hart laten graveren met het gedicht wat de buurvrouw ( dochter ) heeft bedacht voor op de rouwkaart. De buurtjes waren diep ontroerd en het was elke minuut van mijn tijd om alles te regelen meer dan waard.

Ik heb het hart besteld op www.origineelkadootje.com  

buurtjes

 

Berona vest:

Ik heb héél wat filmpjes gemaakt afgelopen twee weken met veel uitleg en vooral de mouwen was echt wel een 2 daagse gebeuren. Eerlijk gezegd zag ik tegen dat stukje verfilmen ook het meeste op, want hoe leg je dat zo makkelijk uit dat iedereen kan meehaken.  Het heeft me echt veel tijd gekost maar het is uiteindelijk wel gelukt, denk ik. Ik moet de filmpjes nog bewerken ……

Kijk maar hoe ver ik nu ben:

 

 

Tandarts:

Oh ja, afgelopen woensdag zou ik gaan filmen voor de mouwen maar ik zat onverwachts in de tandarts stoel, stukje kies afgebroken.

Gelukkig weer te maken, maar mijn dag was er wel drukker door waardoor ik die dag niet gefilmd heb.

 

Zolder opgeruimd:

Alweer ja, vrijdagmiddag even flink huisgehouden en heel wat restjes wol weer gevonden en daar heb ik weer een leuk idee mee.

Hou de komende Wlogs maar in de gaten …..

 

Give away’s:

Het lijkt al wel December op Haakwerkje – afgelopen week 2 give away’s en er komen er nog meer aan. Voor de trouwe lezers van mijn blog zelfs zo een extra tip ……

De eerste give away was voor mijn 6000 abonnee’s op mijn YouTubekanaal Wendy Rademaker met 4 winnaars – Van harte gefeliciteerd

De tweede give away loopt nog tot zondag de 15e tot 18.00u en dat is voor het mooie nieuwe haakpatroon van Imke Crooijmans van Sinterklaas en zwarte Piet – kijk dus nog gauw hoe je kan meedoen!

 

Extra tip voor een hele mooie give away die niet op Haakwerkje komt – kijk gauw:

 

De groep vind je hier!

 

 

Wikkeldoekjes voor Jolanda Rus van Facebookroep Project Stil geboren:

Voor Jolanda ben ik druk aan het haken in de tijd die ik nog s’avonds over heb als ik niet filmpjes maak of bewerk.

Ik heb er nu twee gehaakt – een met mutsje in de 3D Honingraat Raster Steek en een nog zonder mutsje in de Keltische weefsteek

en een derde wil ik ook nog in tunische steek haken – wordt vervolgd dus.

 

wikkeldoekje

 

Wat zijn de plannen voor komende week: 

Zaterdag – Rand voorkant en rand van de de hals voorhaken

Zondag – Wandelen want het wordt heerlijk zonnig weer zeggen ze, in de avond filmpjes bewerken

Maandag tot donderdag -Filmpjes bewerken, nieuwe nagelset bij Diana laten zetten, ik hoop een datum aan te kunnen kondigen wanneer we gaan starten met de CAL, ik moet daarvoor alle filmpjes bewerkt hebben zodat ik weet dat alle filmpjes goed zijn en ik niet onverwachts opnieuw zou moeten filmen.

 

Dit was weer een korte update en nu 02.00u wordt het toch wel tijd om te slapen dus welterusten en tot gauw,

Bijnaklaarmethetvestyééééh