Oud berichtje eigenlijk …. toch nog plaatsen

26 Oktober –23.50u

Gisteren wilde ik een berichtje plaatsen en slaat mijn website toch vast …. dus berichtje kon ik gelukkig wel kopieren en heb ik opgeslagen

Vandaag contact gehad met hostingdiscounter waar we onze website hebben ondergebracht en gelukkig heeft J. ons echt perfect geholpen waardoor ik weer bij mijn website kon …. dus alsnog het berichtje geplaatst.  Topservice dus!

Vandaag alweer een extra berichtje geplaatst over mijn berichtje van gisteren en een foto erbij Spannend hoor ….

22829101_1979218439028899_4148995600047167708_o

Hier nog het oudere berichtje:

25 Oktober — 01.25u 

Vandaag even heerlijk een ontbijtje gedaan bij La Place in Haarlem met mijn 3 nog thuiswonende kinderen en wat was dat supergezellig.

Leve de herfstvakantie!

Vandaag verder veel gedaan na het huishouden, filmpjes voor vrijdag op YouTube bewerkt – linkjes erin plaatsen naar andere filmpjes zoals het al hakend stokjes opzetten, elk filmpje krijgt een eigen foto die ik in het filmpje moet plaatsen, de filmpjes nog een keer luisteren en kijken of het goed gaat en er is zo 3 uur voorbij. 

Vandaag een heel leuk bericht gekregen van …. stttt- mag ik nog niet zeggen ….. en ik mag een give away doen van …. sttttt, Wendy …. mag je nog niet zeggen …… Morgen komt er …… oh, mag ik nog niet zeggen ….. hihihihi 

Vanavond gekookt, krantenwijk meegelopen met mijn jongste, gewandeld met mijn dochter omdat ze even een frisse neus wilde halen, Facebook bijwerken, droger nog even aanzetten want was die vergeten, spelletje rummikub wel 10x gespeeld en nu nog even de laatste Facebook reactie’s achtergelaten en een kort blogje schrijven.

Het was een enerverende drukke gezellige dag die nu om 01.35u eindigt want ik ga slapen en voordeel van vakantie is dat er morgen geen wekker afgaat …. joepie!!

Tot gauw,

Stttzeghetnounietdatjeeengiveawaygaathoudenditweekend…..stttt……zzzzzzzz

 

Het filmpje gaat 27 Oktober s’morgens online