Workshop, nieuw patroon – mooie wimpers en meer …..

26 November 2017  —  20.00u

 

Workshop bij Christel: 

Afgelopen vrijdag was ik naar Christel om een workshop te volgen om met kraaltjes te haken.

Echt leuk om deze workshop te volgen en om 1 iemand ook die ervaring te geven heb ik samen met Christel een give away georganiseerd waarbij je de workshop ook kan volgen. Zie mijn filmpje:

 

Patroon van Lien is in de maak:

Lien heeft de poncho in de wafelsteek gehaakt en nu ben ik het patroon ervoor aan het uitschrijven en Cees de Greef is weer onze testhaker. Het fijne is dat Cees ons zeer goed helpt om het patroon nog meer te verduidelijken en met zijn hulp is het patroon nu bijna klaar!

Ik ga nog enkele filmpjes maken zodat weer iedereen kan meehaken en dan lanceren Lien en ik binnenkort ons eerste kooppatroon van ons samen.

Er wordt dus hard gewerkt op de achtergrond aan deze mooie poncho, je zal er echt gek op zijn om die te haken.

 

Wimperssss:

Bij  Elysia Beauty in Hoofddorp waar Diana altijd mijn nagels zet werkt ook Leonie  en Leonie zet hele mooi wimper extentions en ik ga komende week bij Leonie dus wimpers laten zetten. Ik ben heel nieuwsgierig en zal het aan jullie laten zien. Heb je ook interesse – neem dan contact op met Leonie voor een afspraak, ze is echt een lieverd en kan echt prachtig wimpers zetten. Ikzelf heb het weer gezien bij Diana die mijn nagels zet.

Wlog:

Het komt er maar niet van om een nieuw Wlog te maken, tijd is hierin mijn grootste probleem. Ik hoop komende week een Wlog op te nemen – van de wimpers en dat ik mijn gehaakte sjaal wegleg voor een eerlijke vinder – lijkt me zo leuk om dit te filmen.

Wat nog meer:

In gedachten ben ik ook al met nieuwe filmpjes in gedachten.

De CAL met Natalie Visser wil ik binnenkort gaan filmen en in gedachten zijn er al nieuwe steken die ik uit wil leggen maar die zijn voor 2018 in de planning.

Veel te doen dus.

Tot gauw en liefs van mij,

Hakenisleukenerisaltijdweerietsnieuwstevinden