Webshop en steekmarkeerders

6 December 2017    – 9.00u – 10.30u

Goedemorgen weer een klein blog van mij om je op de hoogte te brengen van mijn afgelopen week.

 

Ziek:

Vorige week had ik veel plannen  maar die zijn weer opgeschoven want ik had onverwacht mijn man ziek thuis en dan gaat alles anders. Hij had het goed te pakken – hoge koorts, hele zware hoofdpijn etc – dus dan is filmen gewoon geen optie. Ikzelf heb dan geen rust om op zolder te gaan filmen dus het maken van tutorials is even wachten.

Wlog:

Het is wat met dat Wlog, nog steeds niet kunnen maken. Zoals de volgers van mijn blog weten wil ik in dit Wlog mijn gemaakte 3D Honeycomb Scarf wegleggen in een winkel als een anonieme gift ( wordt waarschijnlijk de Intratuin in Cruquius terwijl we ondertussen een ontbijtje doen ) maar het komt er gewoon niet van. Ik heb grotere kinderen en ik breng en haal ze van en naar het station en zo is het dagen gewoon niet mogelijk om mijn plan voor het Wlog te doen. Ook was mijn man vorige week ziek dus heb ik afgelopen week daar helemaal geen tijd voor kunnen maken.

Zoals het spreekwoord zegt; wat in het vat zit, verzuurt niet! dus zo gauw het lukt komt het Wlog eraan.

1 minuut winkelen:

Ons winkelcentrum heeft een leuke eindejaarsactie dat je 3 bonnen van de winkels uit het winkelcentrum in 1 envelop maakt met je naam en telefoonnummer erop en uit al die enveloppen halen ze 26 winnaars en ik was afgelopen week 1 van de 26 winnaars.

Je kon een lotnummer grabbelen en dan in Januari meedoen voor grote prijzen en 1 winnaar kon 1 minuut gratis winkelen winnen en tadaaaa…… die winnaar van 1 minuut gratis winkelen ben ik.

Deze week ga ik dus 1 minuut rennen door de winkel – ben echt benieuwd hoe dat gaat …hihihihi … spannend!

Gevallen: 

Deze week wilde ik graag filmpjes maken voor de poncho van Lien en ook andere filmpjes maar ik ben zondag echt heel hard gevallen in de supermarkt dus maandag en dinsdag waren mijn handen beurs van het vallen.

Hoe kwam het zo?

Ik had nog even gauw een kratje manderijnen gehaald en die had ik onder mijn arm vast en in mijn andere hand een zware tas boodschappen, hoe het kan geen idee maar ineens sta ik op een manderijntje ( denk ik ) en ik ga me toch onderuit …. voor ik het wist lag ik op de grond. Mijn linkerbeen op het houten kratje gevallen en de klap opgevangen met mijn twee handen en knieën – zo die voelde ik echt wel.

2 winkelende lieve mensen hebben me meteen geholpen en de dame die me hielp bleef maar zeggen – oeioei, wat klapte u hard op de grond – een meneer hielp me overeind ( die moet echt spierballen hebben gehad want ben niet de lichtste om op te tillen maar hij hield zich staande …hihihi ) Die dame en meneer ben ik echt dankbaar, ze hielpen mee om het aan gort gevallen kratje op te ruimen en de gehalveerde peren hebben ze opgeruimd en ik mag echt weer van geluk spreken dat ik niks gebroken heb want het ging weer zo hard ….. en ik zeg weer want ik ben nu in winkels al een aantal keer gevallen door plastic of iets onder mijn voet.

Gekke was nog dat het eerste wat ik deed na het vallen – kijken of ik geen nagel gebroken had … hahaha – tutje!

Gisteren is wel pardoes mijn duimnagel door de helft dus toch de klap waarschijnlijk opgevangen zondag. Zo kan ik geen filmpjes maken vind ikzelf dus nu de filmpjes pas maken na volgende week als ik mijn nieuwe nagels heb laten maken.

Steekmarkeerders:

Dat ik geen filmpjes kan maken wil niet zeggen dat ik niks te doen heb, ik ben bezig met steekmarkeerders maken gewoon omdat ik het leuk vind. Het zoeken naar leuke hangers is echt ontspanning voor mij en het maken van de gripzakjes helemaal. Dat vind ik zo leuk om te doen dat ik er gewoon als het ware een nieuwe hobby bij heb.

Het uitsorteren en vastmaken van de hangertjes aan de steekmarkeerders kost heel veel tijd maar het is echt ontspanning voor mij na een drukke dag.

Ik heb ze gisteren allemaal gefotografeerd en ga ze de komende dagen in de webshop zetten. Dus doordat ik geen filmpjes kan maken heb ik daar weer iets meer tijd voor.

Giveaway: 

Weer een leuke nieuwe give away voor de 7000 abonnee’s op mijn YouTubekanaal Wendy Rademaker en hoe kan het anders dan dat de prijs steekmarkeerders zijn.

Als het je opvalt dat ik mijn rechterhand onder mijn zwarte omslagdoek in keltische weefsteek hou, dat klopt. Ik heb me verbrand aan de oven en die grote plek is zo lelijk dat ik de omslagdoek er maar opgehouden heb want ik kan me voorstellen dat het niet fijn is als die steeds in beeld zou zijn.

Giveaway blog:

Ik ga ook iets nieuws introduceren en dat is ook een kleine giveaway voor mijn trouwe bloglezers – dit werkt weer hetzelfde als de trouwe Wlog kijkers dat je een kleinigheidje kan winnen door een reactie achter te laten bij het berichtje op Facebook over mijn blog. Als je maar niks zegt over de giveaway want dan haal ik je reactie weg van Facebook, alleen een antwoord op de volgende vraag:

De vraag voor dit blog is: Wat ben je op dit moment aan het haken, het leukste is een foto laten zien.

Zet je reactie of je foto in het berichtje op Facebook ( het berichtje waarin ik de link van mijn blog laat zien dus ) en je doet mee voor de giveaway!

Wat kan je winnen: Of mijn patroon van de Honeycomb Scarf en als je die al hebt gekocht of je wilt liever steekmarkeerders dan 1 verrassingszakje van 20 verschillende steekmarkeerders.

Ik kies zelf iemand uit – gewoon op gevoel!

Wat zijn mijn plannen voor de rest van deze week:

Heel veel huishouden ( bleh )

1 minuut gratis winkelen

hopen dat ik daarbij niet ga vallen

de steekmarkeerders in de shop zetten

beginnen aan het berona vest wat ik als  kado ga opsturen naar Argentinie

kinderponcho aan het haken in de wafelsteek

De poncho in de wafelsteek met het garen van Desiree afmaken – ben bijna klaar!

 

Liefs van mij en tot gauw,

vallengebeurdvoordatjehetweetmaargewoonopstaanenverdergaanismijnmotto