Giveaway winnaars, minuutje winkelen en meer …..

12 December 2017  18.30u

Net nog even tijd voor ik ga koken want we eten laat vandaag …..

1 minuut gratis winkelen:

Jaja, afgelopen vrijdag was het zover – ik mocht als prijs 1 minuut gratis winkelen bij de Dirk van de Broek en wat was ik zenuwachtig.Ik kan dromen als de beste, dus had al gedroomd dat ik een valse start had en dat ik iemand onderstboven liep en 1 oud vrouwtje heeft me in mijn dromen een weeklang ‘gepest’ in mijn droom door steeds voor mijn karretje te lopen waardoor ik tegen haar aanbotste. Was echt niet grappig om steeds te dromen dat ik dan weer haar enkels – dan weer tegen haar rug aan botste … gelukkig niks van waar geworden Kijk maar hoe goed het ging:

Gewoon in 1 minuut even 234,- rijker en een prachtige ervaring rijker want was echt heel leuk om te weten dat ik dit mocht gaan doen en alle voorspanning is eigenlijk nog het leukste! Ook je hebberigheid wordt echt op de proef gesteld want je kan natuurlijk voor de ‘cash’ gaan en bv een wijnpad helemaal leeg trekken maar ik ging voor het praktische en heb wel veel wasmiddel gegraaid ( 15 flessen ) omdat er gemiddeld 2 wassen per dag hier doorheen gaan.

Afgelopen zondag heerlijk ‘draadjesvlees’ gemaakt van de riblappen en sucadelappen die ik had ‘geshopt’ en het smaakte echt extra lekker!

Het haardje en het vogelhuis zijn leuke blijvende herinneringen.

Giveaway:

Ook de giveaway is alweer een week geleden dat ik daar een filmpje van maakte en ik heb 2 winnaars kunnen kiezen die slechts 1 zakje afzaten van het aantal van 159 zakjes 

Beide winnaars hebben vandaag meteen een bestelling van 5 zakjes gedaan en deze gaat morgen meteen met de post mee!

Nog een giveaway weg te geven, die van mijn vorige blog:

Ik heb nog een extra giveaway sinds vorige week en die is voor de trouwe bloglezers en daar kon je of het patroon winnen van mij, Wendy’s Honeycomb Scarf of je kon kiezen voor 20 steekmarkeerders

De winnaar van het vorige blog is geworden: Monique Paul – ik ga je een berichtje sturen dat je 1 van de 2 prijzen mag kiezen

 

Nagels voor de kerst:

Dank je wel weer Diana Schipper-Timmer voor je mooie set die je gemaakt hebt, ze zijn weer prachtig!

Ben er SUPERBLIJ mee!

Poncho haken:

Gisteren heeft Diana mijn nagels gemaakt en de planning was vandaag de poncho te filmen maar door het vele sneeuw was ik voor het eerst met de bus naar Hoofddorp gegaan, een ritje van 10 minuten Helaas was er toen ik terug wilde geen bus meer te vinden op het station en hoorde ik mensen al zeggen dat ze meer dan een uur stonden te wachten.

Dan maar lopen naar huis dacht ik en dat werd 8,2km lopen door de sneeuw. Hoe flink het aan het waaien en sneeuwen was zie je hier:

Het viel me eerst heel erg mee maar na 3/4 wandelen toch heel erg tegen – na ongeveer 5km ging mijn korte sok half onder mijn voet zitten waardoor mijn hiel ging schuren tegen de achterkant van mijn laars en dus had ik vandaag even een echte off-day. Een pijn in mijn benen en heupen van het ploegen door de sneeuw en van het zomaar even 2 en een half uur wandelen op laarsen die ik weer voor het eerst aanhad sinds jaren ….. 17.500 stappen stonden er op de teller ..pffff

Dus het filmen wat vandaag op de planning stond schuif ik door naar morgen en dan ga ik het patroon netjes uitschrijven. Cees de Greef heeft het patroon al voorgehaakt en is verliefd op het patroon zei hij en is net als Lien gek op de wafelsteek.

Ik ben echt heel dankbaar dat Cees voor ons voorhaakt, dus bij deze Cees – bedankt!

Vest van Berona:

Ik ben zelf ook weer begonnen met een vest te haken – het vest van Berona – en dit vest ga ik versturen nar Argentinië Ik heb enkel de maten gekregen van heup en taille en borst dus best spannend om zo te haken op meetwerk, ik laat het weten hoe dit verder gaat.

Nieuw give away voor dit blog:

Het berichtje over dit blog ga ik weer delen op Haakwerkje en als je daar reageert met een foto van je haakwerkje waar je mee bezig bent maak je weer kans op mijn patroon of 20 verschillende steekmarkeerders.

Dus zoek op Facebookgroep Haakwerkje het berichtje met dit blog erin aangemeld en dan maak je kans. Ik kies zelf iemand uit.

Wat gaan we doen deze week:

 • morgen filmpjes maken voor de poncho in de wafelsteek
 • patroon verder uitwerken voor de poncho in de wafelsteek
 • beronavest verder haken
 • poncho voor Desiree in Stylecraft Special garen afmaken, is echt bijna klaar!
 • elke dag Facebookgroep Haakwerkje draaiend houden
 • wat betekend – elke dag vele antwoorden geven op vragen, e-mails, pb’s
 • wat me veel voldoening schenkt al kost het elke dag meer tijd
 • nog meer steekmarkeerders in de webshop zetten
 • hopen dat ik gauw weer schoenen aankan zodat ik de sjaal kan gaan wegleggen als anonieme gift
 • want nu kan ik geen schoen verdragen aan mijn hielen …
 • weer heel veel huishouden ook
 • genieten van mijn haardje die ik ‘geshopt’ heb met mijn minuut winkelen
 • lekker vogelvoer halen voor aan en in mijn voederhuis

Genoeg te doen dus, ga nu lekker een bakkie doen en even serie kijken met mijn man ( the crown – heerlijke serie)

Tot gauw en liefs van mij,

van1minuutrennennaar8,2kmlopendoorsneeuwengenietenvansneeuwenrusttijdenshetwandelen