Poncho patroon is af, Berona vest op de haaknaald, give away …..

21 December 2017  — 00.30uu

 

Lien’s poncho:

Heel wat uurtjes hard aan gewerkt, meerdere filmpjes gemaakt voor het patroon en vandaag was het de dag om het patroon te lanceren.

Wat is de poncho mooi en ik ben nu al heel nieuwsgierig naar al de mooie poncho’s die haaksters gaan maken.

Dit zijn de poncho’s van mij en Lien – ik heb in 1 kleur rondgehaakt zonder toeren te sluiten en Lien heeft de toeren gesloten zodat je met meerdere kleuren kan haken zonder een verspringing te zien.

2 samen

De patronen kan je vinden in mijn kleine shop hier op de site 

 

Beronavest haken:

Als kado voor een vriendin in Argentinië ben ik nog een roze Berona vest aan het haken – kijk maar hoe gezellig dat kan zijn samen met Spike die lekker onder het vest lag. Helemal warm en verdwaasd werd hij wakker toen ik op wilde staan om te gaan slapen …. lekkere schat is het!

samen haken Ik ben nu bij de Honingraatsteek aangekomen en ga de panden verdelen

 

Give away:

Een leuke give away hebben we weer verzonnen, bij aankoop van het kooppatroon van de poncho van Lien kan je je bedrag terugwinnen of er bv steekmarkeerders voor laten sturen Kijk maar eens hoe leuk:

Ik ben bijna bij de eerste 25 kopers dus de eerste winnaar komt er al bijna aan, ik maak daar weer filmpjes van en in het fimpje zeg ik 10 winnaars maar in de loop van de dag dacht ik dat het misschien leuk is om die actie voorlopig gewoon te blijven doen …. ik kom daar nog op terug want misschien komen we wel niet eens aan 10 winnaars … hahaha!

Steekmarkeerders:

Wat krijg ik toch een leuke reactie’s op de steekmarkeerders, echt leuk dat jullie ze net zo leuk vinden als ik.

Ik merk wel dat het zoeken, maken, in de webshop plaatsen veel tijd opslokt maar het is zo leuk om te doen dat ik het toch voorlopig blijf doen. Ik zal moeten leren om de tijd een beetje te gaan verdelen al zit ik nu soms wel meer achter de pc dan lekker te haken …. dus nog even balans zoeken!

Patroon vertalen :

Net vanavond kreeg ik een berichtje dat ik een engels geschreven patroon van sleeping mouse van April Lesley mag vertalen naar het Nederlands. van de week was er een berichtje in mijn messenger over het patroon en ik heb bij de designer zelf gewoon gevraagd of ik het mocht vertalen en meteen vanavond een heel enthousiast ja gekregen dus ben vanavond al begonnen en morgen hopelijk de rest vertalen Leuk patroontje!

Winnares blog prijs: 

in mijn vorige blog had ik geschreven dat je mee kon doen om 20 steekmarkeerders of mijn eigen patroon ( Wendy’s Honeycomb Scarf ) te winnen en wat je moest doen was een foto van je haakwerkje laten zien bij mijn berichtje op Facebookgroep Haakwerkje bij het bericht over mijn blog. Er is 1 haakster, Tessa, die een foto van haar Haakwerkje heeft geplaatst dus Tessa – jij bent de winnares van deze week

Je kan kiezen uit 20 verschillende steekmarkeerders die ik je toestuur of het patroon van mijn sjaal of de poncho van Lien, die doen we gewoon bij de keuze erbij Je mag er dus 1 kiezen die je als kado wilt. Ik hoor het wel via pb in messenger.

Ook dit blog ga ik delen op Haakwerkje en wil je nu ook kans maken op de leuke prijs van 20 verschillende steekmarkeerders of een patroon naar keuze, laat dan onder het blog een berichtje achter met een haakwerkje wat je op de haaknaald hebt staan. Dan maak je gewoon kans, kleine moeite voor een leuk kadootje!

Wat staat er op de agenda van de komende week:

 • bestellingen van de poncho en steekmarkeerders verwerken
 • nagels laten maken door Diana
 • want er zijn er 2 afgebroken
 • omdat ik af en toe gewoon lompielompie ben
 • haken aan het Beronavest
 • het patroon van de slapende muis vertalen
 • hopelijk tijd om weer eens een Wlog te maken
 • al hebben vanaf vrijdag man en kinders vakantie
 • en dan is mijn hobbytijd schaars
 • wat ik niet erg vind want ik ben een echt familiemens
 • en mijn man en kinderen staan op plaats 1
 • zeker nu met de kerstdagen in aantocht is het gezinstijd
 • maar ik wil nog wel heel graag een compilatiefilmpje gaan maken
 • van haakwerkjes van mijn lieve volgers op Haakwerkje
 • want wat hebben we veel gehaakt afgelopen jaar
 • wat ik me pas besefte toen ik de foto’s binnenkreeg van de verschillende CAL’s die we gehouden hebben
 • dat filmpje gaat me uren bewerken kosten
 • maar jullie kunnen dan ook haakwerkjes van anderen en van jezelf terugzien
 • als je je foto achtergelaten hebt in het bericht op facebookgroep Haakwerkje
 • dit filmpje komt ook hier op mijn website te staan in de rubriek wol of fame
 • ik ga nu toch echt eens slapen want het is alweer 01.00u als ik dit typ
 • en morgen is het weer 7.30u opstaan …. gaap
 • dus tot gauw op Facebookgroep Haakwerkje, YouTubekanaal Wendy Rademaker of hier in een blog
 • veel liefs van mij gewenst en alvast hele fijne kerstdagen

 

Tot gauw,

EenkooppatroongemaaktsamenmetLien.Wiehaddatgedachtbeginvanditjaar?Ikkeniet………..