Patroon vertaald, vest van Berona en bijna 2018

29 December 2017  — 15.30u

 

Patroon slapende muis:

Vorige week schreef ik al kort dat ik een patroon mocht vertalen van April Lesley van sleeping mouse en de vertaling is af.

Ik heb hulp gevraagd aan Jolanda Verschiere-Toonder en met haar hulp is het patroon netjes in het Nederlands vertaald. De vertaling heb ik naar April Lesley gestuurd en zij gaat het in haar Ravelry store plaatsen.

Ik heb het zelf ook gehaakt en het is een grappig patroontje.

muis gehaakt

Lien’s poncho:

Het patroon van Lien de Haan- Norder van de poncho in de wafelsteek is al leuk verkocht. De eerste winnares van de give away dat je het aankoopbedrag van het patroon kan terugwinnen is al bekend en nog 5 patronen verkopen en dan hebben we een tweede give away. Bij elke 25 verkochte poncho’s maken we een give away. Kunnen we weer iemand blij maken.

Ikzelf heb van het patroon nu ook een kinderponcho gehaakt en ga de steken straks tellen om te zien hoeveel ik opgezet heb.

Kijk zo is de poncho geworden, ikzelf vind het echt schattig, kijken wie ik er blij mee kan maken

poncho

Give away komt er bijna aan:

Ik zag op Facebookgroep Haakwerkje dat we naar de 10.000 leden gaan dus heb ik weer een reden voor een leuke give away.

Hou dus Facebookgroep Haakwerkje en YouTubekanaal Wendy Rademaker in de gaten.

 

Rustig aan:

Ik denk dat de vaste leden van mijn groep Haakwerkje wel gemerkt hebben dat ik het afgelopen week even rustiger aan heb gedaan.

Ik heb heerlijk genoten van de kerstdagen en spelletjes gedaan met mijn gezin, leuke serie gekeken en vooral even zelf gehaakt. De afgelopen maanden ware voor mij zo hectisch met filmen en patroon uitschrijven voor het vest van Berona dat ik zelf al meerdere weken niet meer aan haken toekwam.

Dus heel even adempauze genomen om haakwerkjes zelf ook af te maken waaronder mijn 3e vest van Berona die ik haak voor een vriendin. Met dat vest heb ik nu de schouder net vastgemaast en ik ga aan de mouwen beginnen. Ook heb ik heerlijk zitten haken onder het serie kijken aan de poncho in de wafelsteek in kindermaat, zo’n heerlijk haakwerkje onder het tv kijken.

Half januari ga ik weer kijken welke filmpjes ik ga maken en welke CAL ik nog ga doen in 2018.

Compilatie 2017:

Ik ben het filmpje met heel veel haakwerkjes van de leden van Haakwerkje nu aan het opslaan als filmpje voor YouTube en deze gaat vannacht geüpload worden naar YouTube dus vanaf morgen is het filmpje te zien op mijn YouTubekanaal Wendy Rademaker

Vandaag ( 30-12)  online gezet dus zet ook even het filmpje in dit berichtje

 

Winnares blog prijs: 

in mijn vorige blog had ik geschreven dat je mee kon doen om 20 steekmarkeerders of mijn eigen patroon ( Wendy’s Honeycomb Scarf ) te winnen en wat je moest doen was een foto van je haakwerkje laten zien bij mijn berichtje op Facebookgroep Haakwerkje bij het bericht over mijn blog. Er waren leuke reactie’s en Simone Ypkemeule  – jij bent de winnares van deze week

Je kan kiezen uit 20 verschillende steekmarkeerders die ik je toestuur of het patroon van mijn sjaal of de poncho van Lien.  Je mag er dus 1 kiezen die je als kado wilt. Ik hoor het wel via pb in messenger.

Ook dit blog ga ik weer delen op Haakwerkje en wil je nu ook kans maken op de leuke prijs van 20 verschillende steekmarkeerders of een patroon naar keuze, laat dan onder het berichtje met dit blog op mijn Facebookgroep Haakwerkje een berichtje achter met een haakwerkje wat je op de haaknaald hebt staan. Dan maak je gewoon kans, kleine moeite voor een leuk kadootje!

Wat staat er op de agenda van de komende week:

 • nieuwe wimpers laten zetten door Leonie
 • oud en nieuw vieren met mijn gezin
 • geen vuurwerk  zelf afsteken dit jaar
 • wel lekker kijken achter het raam… hihihihi
 • overdenken wat ik ga doen in het nieuwe jaar
 • ik weet wel dat het niet zo hectisch gaat worden als afgelopen jaar
 • maar heb wel leuke projecten op het oog
 • die veel voorbereidingstijd gaan vergen
 • maar jullie horen het vanzelf
 • bestellingen van steekmarkeerders en de poncho snel verwerken
 • wist je dat als je besteld, ik meerdere keren per dag check of je betaling binnen is
 • zo gauw het binnen is ik je meteen het patroon toestuur
 • of de envelop meteen verstuur
 • het zoeken naar nieuwe steekmarkeerders op de achtergrond nog steeds gebeurd.
 • dus de shop ook af en toe aangepast wordt
 • ik nu even lekker ga haken

 

Tot gauw en liefs van mij,

heerlijkaanhetgenietenvandevrijedagenmetmijngezin