2018 is begonnen ……

6 Januari 2018  — 14.00u

 

Compilatie 2017:

Het filmpje had ik in mijn vorige bericht aangekondigd en later ingeplakt maar als je die nog niet gezien hebt hier nog een keer de mooie haakwerkjes die op Facebookgroep Haakwerkje te zien waren in 2017.

De haakwerkjes waren door de haaksters zelf geplaatst in een oproepje op Facebookgroep Haakwerkje dus stat jouw foto er niet bij, heb je je haakwerkje niet laten zien bij mijn oproep. Vanwege copyright had ik toestemming nodig om je foto te plaatsen en heb ik dus niet zomaar foto’s geplaatst in de compilatie!

 

Give away Lien’s poncho:

Er zijn sinds de aankondiging dat we het patroon klaar hadden 45 patronen verkocht – nog 5 te gaan en we hebben een nieuwe give away.

De prijs van € 2,50 wil ik toch voorlopig handhaven om zo de eerste 250 patronen dezelfde prijs te laten hebben. Ik had echt gedacht wel 250 patronen te verkopen in December omdat er zo ontzettend veel positieve reactie’s waren op de eerste foto van Lien dus hadden we gedacht om 10 winnaars te maken. Bij elke 25 verkochte patronen is er  1 winnaar.

Nu hebben we 1 winnaar uit België al blij kunnen maken ( geld teruggestort ) dus alleen maar leuk!

De tweede winnaar zit eraan te komen, hopen Lien en ik!

Ik ben het patroon ook langzaamaan in het Engels aan het vertalen dus ik hoop dat dat ook gaat lukken.

 

Nagels Diana en nieuwe wimpers van Leonie:

 

 

Sleutelhanger patroon van Natalie Visser:

15741190_10208153018198331_5416308384811942648_n

Natalie heeft echt een heel leuk kooppatroon bedacht – een inimini slofje als sleutelhanger!

Echt leuk om te haken en kado te geven of als je op beurzen staat om te verkopen.

Natalie heeft het patroon zeer nauwkeurig uitgeschreven dus makkelijk te haken.

Voor slechts € 2,- is het patroontje voor jou en van deze bijdrage kan Natalie weer nieuwe wol kopen voor andere projecten die ze nog wil gaan maken. Speciaal voor Natalie heb ik haar patroon in mijn shop gezet, ik maak het bedrag voor het patroon netjes over naar Natalie.

Klik hier om naar het patroontje in mijn shop te gaan!

 

Wat ga ik doen:

Er staat al zoveel op de planning dat ik een keuze moest maken – ik wil gaan beginnen met verfilmen van de CAL samen met Natalie Visser want velen hebben nog garen over van de VW tas en wij hebben daar nog een mooie bestemming voor.

Ook in het teken van VW!

Er zijn veel steken voorbij gekomen die ik ook weer heel graag zou willen verfilmen dus mocht ik tijd hebben doe ik die tussendoor!

Er staat ook nog steeds een deken in de wacht die ik eigenlijk voor afgelopen December had willen doen – dat is de hartjesdeken. Die ga ik in de loop van de tijd ook filmen en ik ga ruim van tevoren aangeven wanneer ik daarmee ga beginnen.

Ik hoef me dus ook in 2018 echt niet te vervelen!

 

Wlog?:

In het filmpje van de nagels van Diana laat ik al weten dat het nog niet gelukt is een Wlog te maken.

Ik ben niet iemand die zomaar filmpjes maakt om het filmpjes maken, pas als ik iets te vertellen heb of haakwerkjes wil laten zien maak ik een nieuw Wlog.

Vanwege de vakantie was het niet gelukt om de tijd te nemen om mijn sjaal als anonieme gift weg te leggen en te wachten tot het gevonden wordt, ik hoop echt dat aankomende week te kunnen doen als man en kinders weer naar werk en school zijn. Dus komt eraan, denk ik ..hihihi

Give away blog:

Degene die mijn blog regelmatig lezen weten al dat als je mijn blog leest en reageert op Facebookgroep Haakwerkje bij het berichtje met verwijzing naar dit blog, je een prijsje kan winnen.

Of 20 steekmarkeerders ( verrassingspakket) of 1 van de patronen in mijn shop mag je kiezen als je de winnaar bent.

Wat moet je ervoor doen? 

Alleen een reactie plaatsen op Facebookgroep Haakwerkje bij het berichtje waar ik verwijs naar mijn blog en daar een haakwerkje laten zien waar je mee bezig bent.

De winnaar van het vorige blogbericht is: NIEMAND …. ik zie geen haakwerkje bij het bericht!

Dus hopelijk bij het volgende blogbericht wel iemand blij maken!

 

Haakwerkjes en andere dingen waar ik komende week mee bezig ben:

 • vest van Berona voor mijn vriendin, tweede mouw bijna af
 • dus nog mouw afmaken en dan vastmazen en rand eromheen haken
 • dan kan die eindelijk op de post naar Argentinië
 • ook ben ik een warm nestje aan het haken voor mijn chihuahua’s
 • dit doe ik als ik s’avonds nieuws kijk of serie’s want de steken gaan automatisch
 • geen telwerk als je deze steken kan
 • vanwege tijdgebrek heb ik niet meer op de haaknaald staan
 • wil eerst haakwerk afmaken
 • is een nieuw voornemen voor dit jaar
 • om eerst projecten af te maken
 • voor ik aan nieuwe begin
 • ook wil ik komende week foto’s maken van nieuwe steekmarkeerders die binnengekomen zijn
 • en die komen weer in de shop te staan
 • ook wil ik dot jaar meer gaan bewegen
 • dus ga ik meer wandelen en lopend boodschappen halen
 • dus minder op Facebook zijn
 • en meer naar buiten
 • heel misschien zelfs weer werken
 • na 25 jaar zorgen voor huis en haard
 • maar dat staat nog in hele kleine kinderschoenen

 

Tot gauw,

2018wordteenanderjaardandievan2017,meerbewegenenminderachterdepcenveelhaken.