Kan het nog drukker Wendy? Ja hoor, dat kan …..

28 Januari  2018 — 22.35u

 

10.000 leden: 

YÉÉÉÉÉH – gisteren ( zaterdag ) het aantal van 10.000 leden op Haakwerkje bereikt, wat een mijlpaal.

Natuurlijk hoort daar zoals volgers van Haakwerkje gewend zijn een give away bij en wat voor één :

Ik heb echt weer leuke cadeautjes weten te vinden en ga 2 winnaars volgend weekend blij maken!

Dus hou mijn YouTubekanaal Wendy Rademaker in de gaten!

 

Kinderponcho in de wafelsteek:

Van het patroon van Lien heb ik nu zelf weer verder een patroon uitgedacht voor een kinderponcho en die haak ik anders dan het patroon voor de volwassenen want ik begin bij de col te haken.

Wat een heerlijke poncho en mijn overbuurmeisje heeft het al doorgepast en het staat haar toch schattig ……

Zie hier de foto van de poncho op de paspop:

bty

Deze poncho gaat morgen met de post mee naar Desiree en jullie kunnen dan op de beurs in Zwolle en op de huishoudbeurs deze mooie poncho gehaakt met het Papatya garen Dancing Spannend en op haaknaald 5 in het echt zien. Zoek dus naar de kraam sieradenenzo van Desiree!

Hoezo nog drukker 1:

In mijn webshop heb ik sinds kort ook de gratis patronen staan zoals de EsMeij’s Dutch Scarf en het vest van Berona en als je die besteld op Haakwerkje stuur ik het patroon via de e-mail door maar dat is wel veel werk en omdat het een gratis patroon is heb ik er dagelijks zo’n 10 – 15 aanvragen voor wat toch veel email verkeer vereist.

Ik heb ook mijn website moeten verhogen qua datalimiet want ook Haakwerkje wordt drukker bezocht en ik was al over mijn datalimiet heen ….. dus maar een upgrade gedaan voordat de site op grijs gaat.

Hoezo nog drukker2:

Vorige week liet ik door een vraag over mijn bedelarmbanden een filmpje zien hoe je bedelarmbanden in elkaar koppelt, kijk maar:

Doordat ik er een filmpje van liet zien kwam er ook de vraag hoe je die kan bestellen en toen bleek dat mijn verouderde site niet zo handig was …. DUSSSSS heeft mijn man voor mij een wordpress shop klaargezet die ik mag gaan vullen met bedeltjes en het gaat om tientallen ( honderden denk ik eigenlijk ) verschillende bedels dus dat is even een klusje!!! Dus nu naast mijn andere webshop met steekmarkeerders die ik bijhou nu dus ook een nieuwe webshop in de maak …. ik had het gewoon nog niet druk genoeg!

Gelukkig bood mijn dochter aan om te helpen en daar heb ik gretig JA op gezegd dus zij is nu de shop aan het vullen en vanavond heeft ze de bedels in letter A er al bijna instaan – yesss!!

Bestellen gaat dan binnenkort veel makkelijker omdat je kan zoeken naar afbeeldingen en precies kan zien of ik de bedel nog wel op voorraad heb want dat kwam ik afgelopen dag dus tegen dat bedels al uit het assortiment zijn maar die stonden nog wel in de lijsten van A-Z.

Mocht je wel willen kijken voor bedels te bestellen dan kan dat als je klikt op de volgende link: www.fotobedels.nl/OLD/ 

Gezellig samen met mijn dochter dus een website maken – echt leuk.

 

Vest al klaar?:

Het vest voor mijn vriendin in Argentinië is nog geen steek verder … hahaha … toepasselijke uitspraak!

Afgelopen week 2 middagen gewerkt en druk gehad met gezin en familie en verjaardag van mijn tweede dochter dus het is blijven liggen en ook omdat ik de poncho heb afgemaakt. Die haakt s’avonds zo lekker weg dat ik die eerder heb gepakt dan dat ik mouwen moest vastmazen.

Dus het vest staat nog steeds op de WIP-lijst oftewel work in progress lijst!

 

Wat ga ik deze week doen: 

 • bedenken hoe ik de give away ga doen komend weekend
 • want er zijn al zoveel aanmeldingen
 • maar wil er niet heel veel tijd aan kwijt zijn
 • want die tijd besteed ik liever aan zelf haken
 • want dat komt er zoveel minder van de afgelopen weken
 • doordat ik nu werk
 • wat ik nog steeds te gek vind
 • ik wil ook echt nu deze week het vest afhaken
 • zodat ik het kan gaan versturen
 • al is het bloedheet nu in Argentinië
 • ook hard werken aan de website’s Haakwerkje en fotobedels die ik heb
 • de webshops vullen met bedels en steekmarkeerders
 • en nog een keer de mooie poncho haken met de Papatya garen genaamd Dancing Spannend
 • want het overbuurmeisje stond het zóóóó schattig
 • meteen dan het patroon meeschrijven
 • want dit patroon zullen veel haaksters leuk vinden
 • dit wordt wel weer een kooppatroon
 • om zo de onkosten die ik heb te kunnen blijven bekostigen
 • en nu 00.07 ga ik slapen en een drukke week tegemoet

Tot gauw,

ikkamenietvoorstellendatikmeooit1daggavervelenerisgewoonveelteveelleukstedoen!