The magic of Fairytale en een leuke giveaway……

28 Juli 2018

Daar ben ik weer een keer:

Mijn blog bijhouden is echt niet op de prioriteitenlijst – ik schrijf al zoveel op Facebookgroep Haakwerkje en mijn eigen persoonlijke Facebookaccount Wendy Rademaker dat het hier opschrijven toch een beetje in de vergeethoek zit.

Maar nu heb ik een leuke nieuwe sjaal en daar wil ik meer over vertellen dus daar gaan we!

 

The magic of Fairytale:

It’s al in the name – een leuke naam voor een patroon bedenken valt echt niet mee maar deze sjaal was het eigenlijk tijdens het filmen ineens een feit …..

Ik had eerst de naam Fairytale’s fishnet omdat ik de gaten eerst zag als een visnet maar de naam vond ik de sjaal toch te weinig eer geven en dat ik ga filmen zeg ik dan ook ineens – deze sjaal heeft iets magisch en dan ineens krijg ik het idee om dat te gebruiken in de naam Fairytale is de kleur van het papatya batik limited edition garen wat ik gebruik dus het is de magie van die kleur en de mooie steek die de sjaal iets magisch geeft. Dus ik ga opnieuw filmen met de mooie naam The magic of Fairytale!

Als lezer van mijn blog heb je een groot voordeel vanavond ( 28 Juli 23.45u ) dat je de afspeellijst al kan zien die ik pas morgen online zet …hihihihi … wil toch mijn vaste lezers een beetje verwennen ♥ ♥ ♥

 

Het is geen gemakkelijke steek, maar als je een paar keer de 4 toeren herhaald hebt zie je wat je moet doen en haak je het patroon weer heerlijk weg!

 

Ocean Shawl: 

Deze sjaal heb ik als eerste gehaakt  en is de eerste van 12 projecten die ik ga haken met garen van de Papatya Limited Edition garens. Ook deze sjaal vind ik echt zo mooi, dat ik die graag verfilmd heb zodat je mee kan haken.

 

Volgende sjaal: Papatya garen – Dancing Lollipop nummer 37 

 

Al een sneak peak hoe die sjaal eruit komt te zien? nou vooruit …..

3we

Op de foto zie je ook mijn ontbijt staan, want sinds een maand ben ik anders gaan eten ( minder koolhydraten ) en elke dag maak ik een kort verslagje wat ik gegeten heb en hoe het met me gaat. dat doe ik op mijn persoonlijke Facebookaccount Wendy Rademaker en het haakwerkje lag met de foto erachter en ik dacht – leuk voor trouwe volgers dat ze alvast een glimp zien van de derde sjaal die ik aan het haken ben.

Vakantie: 

Toch nog even benadrukken dat ik de komende 6 weken iets minder te vinden zal zijn op Facebook en op mijn groep Haakwerkje. Het is vakantie voor mijn kinderen en ook mijn man heeft 3 weken vakantie en we gaan dagjes weg dus dan zal ik niet online zijn gedurende de dag. Ik probeer elke dag even te kijken maar dat zou ook zomaar wat langer kunnen duren. Ik wens jou ook een fijne zomer toe met veel plezier.

Website Haakwerkje: 

De laatste 3 weken heb ik niet veel gewerkt aan de webshop omdat ik op de achtergrond meer bezig was met patronen bedenken voor de 12 bollen Papatya garens die ik gekregen had van desiree van www.sieradenenzo.nl  en ook heb ik bedels die ik nog niet op de website had staan gefotografeerd dat zodra ik tijd heb de foto’s kan bewerken zodat ze op de site passen en dan komen er weer nieuwe bedels aan …… dus kijk af en toe even in de webshop want er kan zomaar wat nieuws instaan.

 

VW hippie bus en VW kever patroon van Natalie Visser:

de hippie bus     vw bus

Natalie Visser heeft echt geweldige patronen bedacht en deze kan je vinden in mijn webshop – als je hier klikt kom je bij de kooppatronen terecht en zie je de patronen staan. Het patroon voor de VW kever komt er morgen 9 zondag 29 Juli ) in te staan en hou YouTubekanaal Wendy Rademaker want we houden weer een leuke give away!!!

 

Wat ga ik de komende tijd doen: 

 • verder met mijn 3e sjaal
 • nog steeds ook bezig met mijn vest in bamboogaren
 • vakantie houden
 • morgen een giveaway filmpje maken
 • die ook bewerken en online zetten
 • ik moet ook werken want een collega heeft al verlof en ik draai er meer uurtjes door wat ik heerlijk vind
 • want ik heb het echt naar mijn zin in de kado/snoepboetiek waar ik werk
 • ik wil de webshop bijwerken
 • en ook de armbanden van mijn andere site ( www.fotobedels.nl ) bijwerken
 • want we zijn bij de letter M gebleven
 • en de rest komt er maar gewoon niet van
 • ook maak ik elke dag een verslagje op mijn gewone FBaccount
 • over mijn nieuwe eetpatroon
 • en dat kost ook best veel tijd
 • omdat ik het ook elke dag plaats op mijn Instagram
 • dus je ziet, ik verveel me geen seconde van de dag
 • en ga nu bijna slapen
 • want afgelopen nacht was het niet veel soeps door het warme weer
 • maar daar weten jullie ook alles van
 • dus welterusten gewenst en tot gauw

Liefs van mij,

ThemagicofFairytaleisechteenmooiesjaalnetalsdeoceansjaalendenieuwedieeraankomt ……