KerstCAL haken met mij ♥

19 November 2018 — 18.00u

 

KerstCAL:

Vandaag heel wat gedaan aan de komende CAL op een nieuwe groep KerstCAL haken met Wendy Rademaker.

Vanmorgen was ik opgestaan met de gedachte om snel het huishouden te gaan doen en dan lekker haken aan mijn nieuwe sjaal die ik in de kerstdagen wil lanceren als CAL ( = Crochet ALong = samenhaken )

Maar ineens dacht ik oh nee, ik zou nog een giveaway filmpje maken en ik wist ineens wat ik kado ging geven aan 10 winnaars ….. gratis meedoen met de CAL maar …..

Meteen dacht ik — oh, er komen vast vragen waar de CAL gehouden gaat worden en informatie etcetc dus ik besloot om eerst een nieuwe groep te maken op Facebook zodat we daar kunnen gaan samenhaken tijdens de kerst.

Dus daar even mee bezig geweest om te maken

giveaway paint

Ik ben er dan nog niet want ik moet ook op mijn website nog een advertentie maken voor mijn betaalde CAL zodat haaksters die weten dat ze mee willen doen zich gelijk kunnen opgeven door het patroon te kopen, ook dat kost even tijd voordat ik dat gemaakt heb en je kan hier zien wat ik gemaakt heb: klik hier voor kooppatroon voor de KerstCAL van December 2018 

( ik vraag € 2,50 voor 7 dagen gezellig samen haken )

Daarna in 3x het giveaway filmpje gemaakt, want in het eerste filmpje kwam ik er na ongeveer 10 minuten niet meer uit  en was ik veel te langdradig, bij het tweede filmpje gingen mijn hondjes vlak voor het einde heel hard blaffen en was ik mijn verhaal kwijt en bij het derde filmpje ging het gelukkig goed en inmiddels ben je dan meer dan een uur verder ….

Het filmpje daarna bewerken en ook dat kost ongeveer een uur voor ik alle tekst etc erin gezet heb en zo is mijn haakmiddag veranderd in een achter de schermen werk middag met een mooi resultaat.

Het filmpje van de giveaway wat slechts 10 minuten duurt heeft dus ongeveer een uurtje of 2½ gekost voor het erop staat

Luister het filmpje goed en maak kans om bij 1 van de 10 winnaars te horen

 

Informatie CAL:

kerstcal

Deze sjaal heb ik zelf bedacht qua steken en het ontwerp zat al heel lang in gedachten en ineens wist ik hoe ik het 1 geheel moest maken.

Deze groene sjaal heb ik gehaakt met 4 bollen Royal ( al gebruikte ik er 3 omdat ik een kleinere variant gehaakt heb ) maar voor de zekerheid kan je beter 4 bollen nemen omdat we 20 cm breder haken dan dat ik gedaan heb.

Ik heb gehaakt met haaknaald 6.

Ik ben ook de sjaal aan het haken met de maat die ik ook ga aanbieden tijdens de kerstCAL en daar heb ik nog geen exacte gegevens van want ik ben pas op de helft met haken> Ik ben hier met de tweede bol bezig op haaknaald 5

Ik heb 4 bollen gesponsord gekregen van Desiree en daar moet het zeker mee lukken  Deze Stylecraft Special DK bollen vind je op de website van Desiree en dat is www.sieradenenzo.nl, klik hier!

Wat een verrukkelijk garen, zo zacht en het haakt zo lekker weg, geen losse draadjes en ook geen last dat je haaknaald vast blijft zitten en ook met uithalen gaat het met het grootste gemak en ik heb al weer heel wat uitgehaald want deze is toch weer net even anders dan de groene.

sjaal stylcraft

 

!! Ik merk vanavond dat ik je pas  kan toelaten op de nieuwe geheime groep als we vrienden zijn op Facebook, dus stuur me alvast een vriendschapsverzoek zodat ik je snel kan toelaten op de groep zo gauw de betaling binnen is.  Hier de link naar mijn persoonlijke Facebookacount Wendy Rademaker, klik hier!

 

 

De CAL houdt in dat ik elke dag  gedurende 7 dagen  het volgende aanbiedt:

  • Uitgeschreven patroon waarin ik de toeren beschrijf die je haakt
  • YouTube filmpjes met rustige uitleg
  • Hulp op de groep
  • Gezelligheid tijdens de kerstdagen en tussen kerst en oud en nieuw
  • Voor de vroege vogels die zich snel aanmelden door het patroon te kopen om mee te haken komt er rond de Sinterklaas een extra giveaway met mooie steekmarkeerders

De patronen en de filmpjes blijven gewoon op de groep staan dus je bent niet verplicht om elke dag te haken, als het te druk is haak je gewoon weer aan op het moment dat het wel lukt al is dat in 2019!

Ik hoop dat we met veel haaksters samen gaan haken want de CAL van 2 jaar geleden was ook zo gezellig met zijn allen.

Liefs van mij,

HeerlijkomallesteregelenvooreengezelligeCALtijdensdekerstperiode